Algemeen
Bij een correcte boekhouding van een organisatie horen veel activiteiten. Vaak wordt gebruik gemaakt van informatie uit allerlei administratieve pakketten en ontbreekt een goede koppeling tussen deze pakketten. Met ons op dit moment nog in ontwikkeling zijnde ‘finance’ systeem worden alle pakketten naadloos aan elkaar gekoppeld.

Onze oplossing
Wat vooral centraal staat is het efficiënt gebruik van allerlei gegevens, waardoor het handmatig invoeren van gegevens in een boekhoudpakket vrijwel overbodig wordt. Hierdoor bespaart u tijd, is de kans op fouten minder en houdt u via een dashboard een actueel overzicht. U kunt dan denken aan koppelingen van offertes, orders, facturen en de boekhouding. Alles vanuit één systeem. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, maar ook laagdrempeligheid zodat zowel grote als kleine ondernemers van de software gebruik kunnen maken. 

Meer informatie
Wij laten u t.z.t. graag kennismaken met ons ‘finance’ systeem. En uiteraard brengen wij u t.z.t. graag in contact met onze referenties. Bel ons voor meer informatie (0543 820 216) of mail naar sales@imthesolution.nl