Algemeen
Bij een zorginstelling is een doeltreffende werkwijze een vereiste. Informatie moet snel worden gedeeld met artsen en verpleegkundig personeel. Met ons ‘care’ systeem zorgen wij voor een optimale en krachtige kennisdeling en een sterk bedrijfsproces.

Onze oplossing
Bij onze ‘care’ oplossingen staat het digitaliseren van gegevens centraal, waardoor veel efficiënter wordt gewerkt en sneller inzicht wordt verkregen in de organisatie. Er zijn al een aantal professionele systemen volledig operationeel.

IM The Solution heeft onder andere een systeem ontwikkeld voor de spoedeisende hulp en kinderafdeling. Door te werken met een elektronisch dossier dat eenvoudig wordt ingevuld door het gebruik van een tablet is de patiënteninformatie altijd up-to-date. Het vervangt de patiëntenkaart die vaak handmatig in de administratie wordt ingevoerd. De informatie kan nu snel worden gedeeld met het verpleegkundig team en betrokken artsen.

Daarnaast is ook gedacht aan de voorraad medicijnen en medische hulpmiddelen. Er is vaak een grote voorraad met een beperkte houdbaarheidsdatum. Hiervoor is een systeem opgezet dat ervoor zorgt dat het voorraadbeheer optimaal is. Tevens kunnen behandelingen worden gekoppeld, zodat altijd tijdig de benodigde materialen voorradig zijn.

Meer informatie
Met ons ‘care’ systeem zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met CarePoint Nederland BV. Wij ontwikkelen, onderhouden en implementeren de software of, indien wenselijk, ontwikkelen een systeem dat aansluit bij uw specifieke wensen. CarePoint zorgt voor de klantcontacten en begeleidt het gehele verkoopproces.

Uiteraard brengen wij u graag in contact met onze referenties. Bel ons voor meer informatie (0543 820 216) of mail naar sales@imthesolution.nl