Algemeen
Het is belangrijk het systeembeheer goed op orde te hebben. Het voeren van een goede bedrijfsvoering wordt steeds afhankelijker van goed werkende hardware en software. Daarnaast is IT-beveiliging bij veel organisaties een zorgpunt. Hoe blijven gegevens goed beveiligd? IM The Solution ontzorgt u graag met een professioneel systeembeheer en zorgen ervoor dat ‘op afstand’ uw systeem optimaal blijft draaien.

Wij werken met verschillende servicepakketten, zodat u zelf kunt kiezen welke ondersteuning u wenselijk vindt. Ook zorgen wij voor een gedegen kennisoverdracht en bieden daar waar nodig een opleiding. Door periodiek uw systeem te auditen, adviseren wij u tijdig over preventief onderhoud van uw hardware of noodzakelijke aanschaf van nieuwe hardware.

Onze oplossing
Door gecontroleerde updates van software en het operating system worden problemen voorkomen. Ook zorgen wij voor een automatische en veilige opslag van uw bestanden. Dit alles wordt op afstand geregeld, waarbij wij samenwerken met gespecialiseerde bedrijven. Daarnaast kunnen wij, indien nodig, op elk gewenst moment uw netwerk herstellen.

Meer informatie
Wij informeren u graag over onze systeembeheer mogelijkheden. En uiteraard brengen wij u graag in contact met onze referenties. Bel ons voor meer informatie (0543 820 216) of mail naar sales@imthesolution.nl