Chris Krabben op Focuz TV - maandag 30 december 2013


 
Website live! - zaterdag 28 december 2013
Het heeft even geduurd maar na een lange tijd is de nieuwe website van IM The Solution eindelijk in de lucht, kijkt u gerust rond en mochten er vragen zijn kunt u deze mailen naar het desbetreffende mailadres, te vinden op de pagina 'Contact' 
Eerste kerstparty geslaagd! - zaterdag 21 december 2013
De eerste kerstparty van IM The Solution was één groot feest.
Met gezellige mensen, goed te eten en een flinke borrel is deze avond tot een waar succes geworden.

 
Abraham voor van Noort - woensdag 11 december 2013
John van Noort heeft vandaag de respectabele leeftijd bereikt van 50 jaar! Wij bij IM wensen John nog vele gelukkige en gezonde jaren!

 
Kinderafdeling Isala Klinieken live met EVD - maandag 25 november 2013
In een treinvaart tempo is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de oplevering van een voor kinderafdelingen op maat gesneden Elektronisch Verpleegkundig Dossier (EVD). Deze module is gekoppeld aan het ziekenhuis informatiesysteem IZIS met een HL7 ADT koppeling.

De module beschikt over een geavanceerd metingenblad. Het ziekenhuis is in staat om zelf per afdeling specifieke grafieken te benoemen. Daarnaast een uitgebreid overzicht van meetwaarden in tabelvorm per dag. Hiermee wordt de visite van de arts efficiënter ingericht en kan de ontwikkeling van de patiënt nauwkeurig worden bekeken.

De kinderafdeling kent vele specifieke schalen en scores, zoals Bristol stool score, Finnagan score, PEWS, Comfort Neo score, EMV, etc. Alle schalen zijn door de dynamische opbouw relatief eenvoudig te configureren en per afdeling toe te wijzen.

Voor het beantwoorden van vragen staan we u graag te woord...... 
CCU Isala Klinieken - maandag 25 november 2013
Tezamen met de Cardio Care Unit (CCU), ook wel Hartbewaking genoemd, van de Isala Klinieken te Zwolle is in het afgelopen half jaar een krachtig gereedschap voor de verpleegkundige ontwikkeld. Dit gereedschap is onderdeel van het bovenliggende Electronische Verpleegkundig Dossier.

In de CCU module is gekozen voor de ABCDE inrichting. Op een efficiënte wijze kan de verpleegkundige snel haar registratie rondom een kritische patiënt vastleggen. In een omgeving zoals de CCU is tijd van essentieel belang. Elke seconde telt. De module biedt daarnaast o.a. de mogelijkheid om toegediende medicatie, pacemaker, Electroschock en Closure Devices gegevens vast te leggen.

Het verhogen van de efficiency tijdens invoer van bijvoorbeeld Vitale waarden van de patiënt zal in 2014 samen met de afdeling verder worden verfijnd.

Voor meer informatie neem contact met ons op...........