Hier staan wij voor

IM The Solution ondersteunt organisaties met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Door onze ‘cloud’ oplossingen kunnen bestaande IT-mogelijkheden snel worden uitgebreid, zonder noodzakelijke aanpassingen in de interne infrastructuur.
Onze missie bestaat uit het bieden van een professioneel softwaresysteem dat eenvoudig in gebruik is en flexibel en betrouwbaar in beheer is. Voor zowel grote als kleine ondernemingen ligt dit binnen handbereik door de lage aanschafkosten en een betaalbaar abonnement.

Ook bij het ontwikkelen van nieuwe software onderscheiden wij ons graag. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en overleggen desgewenst over een goede verdeelsleutel. Een samenwerkingsverband waarin u kennis en geld inbrengt en wij onze specialistische kennis om zo tot een perfecte software oplossing te komen. Of pilots waarin de klant de kennis inbrengt en wij veel van onze tijd en een deel van de financiering voor onze rekening nemen. Dit kan bijvoorbeeld bij software die voor u toepasbaar is, maar vervolgens ook breder in de markt kan worden gezet. Op deze wijze helpen wij ook kleine ondernemingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren met een betaalbare oplossing.