Welkom bij IM The Solution.

Common sense in IT


--

IM The Solution staat voor ‘integraal manageable oplossingen’ oftewel een optimale digitale logistiek. Samen met onze klanten zorgen wij voor succesvolle oplossingen op het gebied van ‘warehouse’, ‘retail’, ‘care’ en ‘finance’. Of het nu gaat om een logistieke verbetering bij een bedrijf, een zorgtoepassing in een ziekenhuis of een optimaal voorraadbeheer in een winkel, IM The Solution zorgt voor een hoogwaardig product. Daarnaast werken wij projectmatig, waarbij op maat gesneden software wordt geïmplementeerd in de organisatie.

Het volledig digitaal beheersbaar maken van werkprocessen zorgt voor een efficiënte werkwijze en een kostenbesparing. Maar dat is niet het enige dat belangrijk is, ook de gebruiksvriendelijkheid is essentieel. Per slot van rekening moet de gebruiker goed kunnen werken met het softwarepakket. Wij kijken goed naar de werkomgeving en het implementeren van de wensen van de gebruiker is voor ons een vanzelfsprekendheid. Alleen dan kan een softwaresysteem perfect functioneren en wordt er optimaal gewerkt.


 • Hier staan wij voor

  IM The Solution ondersteunt organisaties met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Door onze ‘cloud’ oplossingen kunnen bestaande IT-mogelijkheden snel worden uitgebreid, zonder noodzakelijke aanpassingen in de interne infrastructuur.
  Lees meer
 • Zo werken wij

  Kwaliteit en betrouwbaarheid bepalen het succes van ons werk. En dit houden wij optimaal door dicht bij onze klant te staan. De implementatie van nieuwe software vraagt inzet van de mensen die ermee werken en heeft vaak betrekking op een organisatieverandering en vraagt zelfs soms om een cultuuromslag.  Lees meer
 • Ons team

  Wat in 2012 begon als een samenwerking tussen twee eenmanszaken van Chris Krabben en André Lammers is in korte tijd uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met zeven medewerkers. Wat belangrijk is en blijft is de teamspirit. Ons veelzijdige team maakt IM The Solution tot wat wij zijn!  Lees meer